Specialiștii de la Institutul de Statistică din Albania în vizită de studiu la Biroul Național de Statistică

Specialiștii de la Institutul de Statistică din Albania
în vizită de studiu la Biroul Național de Statistică

În perioada 26-27 septembrie 2018, un grup de specialiști de la Institutul de Statistică din Albania (INSTAT)  se vor afla în vizită de studiu la Biroul National de Statistică, tematica vizitei fiind comunicarea internă prin intermediul instrumentului online Intranet.

În cadrul acestei vizite, statisticienii din Albania se vor familiariza cu experiența BNS în ceea ce priveşte îmbunătățirea comunicării din cadrul oficiului de statistică prin elaborarea și implementarea unui instrument de comunicare internă, precum Intranetul.

Pe parcursul vizitei va fi discutat conținutul și structura sistemului de Intranet, precum și modul de administrare al acestuia.

Menționăm că, Biroul Național de Statistică a lansat sistemul intern de informare INTRANET în iunie 2016, cu suportul proiectului UE Îmbunătățirea statisticii regionale „STATREG” și a proiectului de cooperare cu Statistica Suediei. Vizita este organizată în cadrul proiectului de cooperare dintre INSTAT Albania și Statistica Suediei la care vor fi prezenți experți din domeniile IT, comunicare, resurse umane si diseminare. Proiectul de cooperare are ca obiectiv general de a contribui la dezvoltarea unui sistem statistic durabil în Albania.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER