Pagina web a Biroului Naţional de Statistică apreciată cu premiul de gradul II în cadrul concursului WebTop

Pagina oficială a Biroului Naţional de Statistică a fost apreciată cu premiul de gradul 2 în cadrul concursului WebTop

Biroul Naţional de Statistică a fost decernat cu premiul de gradul II la concursul WebTop ediţia a VIII-a, înregistrînd pagina sa oficială statistica.gov.md la categoria “Administraţie publică”, la care au depus cereri de participare ministerele, departamentele, agenţiile, serviciile, birourile de stat.

În total, ediţia a VIII-a din acest an al concursului WebTop a cuprins 10 categorii, printre care: administraţie publică, artă şi cultură, business, divertisment/comunităţi virtuale, educaţie şi ştiinţă, mass-media, sănătate şi sport, site-uri personale/bloguri, societate civilă, web design.

Concursul WebTop s-a desfăşurat în perioada 27 ianuarie - 31 martie 2010. Organizatorul concursului WebTop din acest an a fost numit Proiectul PNUD “Edificarea Guvernării electronice în Moldova”, urmare a colaborării cu PNUD Moldova la edificarea guvernării electronice.

Conform Regulamentului de desfăşurare a concursului, fiecare participant a decis de sine stătător dacă doreşte să înregistreze site-ul său la concurs, la una sau mai multe categorii. În total anul acesta au fost înregistrate şi validate 271 cereri de participare, la categoria “Administraţie publică”- 25 cereri de participare.

Site-urile au fost evaluate după următoarele criterii: prezentarea conţinutului, stilistica şi calitatea gramaticală a informaţiei prezentate, veridicitateta şi actualitatea conţinutului, versiuni lingvistice, respectarea cerinţelor tehnice faţă de stil şi design, comoditatea utilizării site-ului.

Concursul WebTop a fost lansat în anul 2001 şi are ca obiectiv promovarea folosirii Internetului ca spaţiu de prezentare şi promovare, ca mediu de afaceri şi tranzacţii online, loc de cunoaştere, informare sau liberă exprimare.

Persoana de contact:

Ala Pâslariuc
Responsabil Relaţii Publice
Tel. 40 30 51 / 72 93 97


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER